Shopping

Shoppade idag i Ystad! Mysigt, fikade och inhandlade skolavslutningskläder, visar om några dagar, när solen står på ^^ Handlade själv för egna pengar en DW-klocka, vilket kommer användas flitigt! 995:- gick den på, men fick en försäkring då också, vilket känns tryggt. Köpte också tre böcker, bl.a Isabella Löwengrips (Blondinbella) första bok om självförtroende och den sista boken (den i mitten) i en trilogi. Älskar de två första böckerna!

NY DESIGN!

Yey! Nu har jag ny design gjord av Kate!! Om bloggen ser ut som uppeifrån så klicka F5 :)

Lata mig/göra sysslor

Sooooool idag! Låg och latade mig en stund i eftermiddags med en bok. Läser "Vett & Etikett", varför? Hittade ingen annan och pappa gav mig denna i handen, så jaa..Kan alltid vara bra att allmänbilda sig regelbundet, hehe ^^
Har också tagit ut Qana på en promenad i trädgården, tror hen gillade det! Renasde också hennes sommarbur ifrån ogräs och ruttna löv, och plockade undan kläder på rummet. Är jag duktig nu? ;)
Var med Fanny igår och vi gjorde go'fika. Ett glas pärondryck, en fullkornsmacka med kyckling, kanelknäckebröd med brie-ost och hallonkesella med Kellogs. SUPERGOTT! Lägger man bara lite tid på sitt mellis så blir den hur lyxig (och ganska nyttig) som helst! 

Kick day!

 
Denna dagen har känts jättebra idag! Fick bra poäng på historieprovet, gjorde klart tekniken (halleljua!) och bara mått bra! Imorgon är det orientering, i den stora skogen. Jag vet inte hur det kommer att gå, men hoppas bättre än förra resultatet. Nä, jag får nog göra mig iordning, trött som in i efter denna dagen, teknikprovet främst. ^^

Tiger ♥

Canon EOS 550D + Canon EF 50/1,8 II 

 

Min enda heltidsmodell. ♥

Spöregn

Var på Tosselilla idag (Äventyrsland på Österlen) tillsammans med Kate och Fanny! Jättekul, sämsta var väl vädret, regnade hela dagen, igår, när ALLA var där, så var solen fin och allt, när vi tre valde denna dagen, blev det regn. Aja, yolo. Vi fick se x-factor Isak Danielson, fick hans autograf och bild med honom (fangirlar eftersom han har varit med i tv), finns på min instagram bookiilookii! Har firat Mamma idag med god middag och present, hoppas hon har haft en bra dag utan mig som frågar saker 24/7 ;) Du betyder jättemycket mamma, älskar dig. ♥
Pluggade innan lite teknik IGEN, vill prestera bra eftersom jag suger på teknik, hehe....

Jordgubbar med Nutella

Typ de godaste som finns. Åt de två gånger igår, så sjukt gott. <3
Enkelt, cholkadfylld och somrigt! Hehehe, skypar med Fanny och Kate, och bara chillar för att det är helg. Har läst tekniken idag, bra att gå igenom så man inte sitter där vid midnatt på måndagen och stressar igenom sidorna och får för lite sömn. Känner mig lite säker.
 

FREDAG!

Helgen är här! Så skönt, nu blir de att läsa teknik, sälja, läsa bok, hitta sol, göra mat, ha kul hela helgen. Har sett på Let's dance och nu avgörs de snart vilka som kommer i final. ^^ 
En av de galna bilderna från igår...

Fotografier från igår

Som ett brev på posten!

Lämnade ett brev i postlådan idag, och under de ynka tio minutrarna av promenad så kom ett fotosug tillbaka! Så jag har gått runt i trädgården med stativ och 50mm's objektiv och mig själv som objekt att fota. 
Ganska bra dag, började med orientering som jag tyckte gick bra, sen slutade vi lite tidigare än vanligt och nu fotosuget. YEEY. Kommer lägga upp lite bilder imorgon med, men obs, väldigt mycket bilder på mig, men jag blev sjukt nöjd med dem!

Sol, moln, sol

I lördags låg jag och läste lite i solen, kanske en halvtimme, smörjde till och med in mig! Men jag lyckas ändå bränna mig. Yeey. 
Igår var det molnigt och idag tittade solen fram igen, vilket kändes skönt! :)
 
Annars då? Har inte gjort så mycket, sovit och tagit de lugnt efter den snabbfotade Italien-resan, kroppen är FORTFARANDE slut! Vill vara pigg och glad! Aja, tänkte lägga på en ansiktsmask och bara mysa, historie-prov imorgon, tagga.
Mamma gjorde också ursnygga och somriga naglar på mig! IsaDoras Wondernail nagellack och Claudias nagelstickers gjorde naglarna extra somriga!

Victoria's Secret - Malpensa

Innan vi flög igår så fick vi gå runt i de olika butikerna som fanns på flygplatsen, en stor önskan från min sida var att besöka en Victoria's Secret butik. Är inte alls intresserad av underkläderna, men tycker grymt mycket om deras Beauty och väskorna/resekitten! Praktiska, snygga och bra kvalité i doft och material. Dock är väskorna lite dyra, men man köper lite för märket också. Ville ha en väska som jag såg, men tyvärr kostade den 59 Euro, så jag tog en annan som låg på plats nummer två. 
Den kostade 35 Euro, vilket kändes rimligt, hade inte pengar kvar till den andra :/ Liiiite surt, men men!
Annars finns ju internet...
En väska i bättre tygmaterial som är perfekt till sommaren! Man får lätt plats med mobil, solkräm, pengar och en bok, vilket är mina "krav" på väskor. ^^

Duomo

I måndags så kom vi till Milano och turistade där innan vi skulle bege oss i byarna. De var trevligt, vi besökte Duomo och gick upp på taket där, vilket gav en fantastisk utsikt över mode-stan! 
 

Tillbaka i Sverige!

Nu är jag på hemmaplan igen efter fyra dagar i Italien, hade skitkul där med god mat, italienare och andra nationaliteter, besök på platser, för lite sömn och MYCKET SKRATT! Tack för dessa dagarna Kate, Fanny, Malin, Moa, Amelie, Anel och Tim, de var awesome!
Tog en del bilder och kommer låta dem träda fram i inläggen ett tag ^^
 
Skolan vi besökte hade satt upp olika flaggor, bland annat vår svenska flagga!

Flower power

Söndagen är sommardagen ♥

Jag är tillbaka! Har varit i Stockholm de senaste dagarna. Såg One Directions konsert (AWESOME! ♥), gick på grönan för första gången och shoppade lite småsaker såsom en bok, 1D CD:n, nyckelring och armband från konserten och en plånbok. :)
 
Och nu imorgon sticker jag till ITALIEN! Yeey! Från 110 dagar till nu tjugofyra timmar. 
Ska försöka tidsinställa lite, men vet ej vad jag ska skriva, hehe... 
 
Sommar i luften. 

Lekte lite

Lekte lite med pixlr och gjorde detta:
Till detta:

Solnedgång 2.0

Solnedgång från min trädgård, men inget slår denna.

Nostalgi - Palle Kuling

Idag när jag och mamma handlade lite smått och gott till mig så hittade jag mitt favoritgodis som liten, Palle kuling!
De försvann för några år sedan men har kommit tillbaka så smått igen, kul kul! ^^
Hoppas de smakar så gott som de gjorde när denna tjejen var 115 cm.

Victoria's Secret

Yeees! Gud vad snabbt Nordicfeel skickade! Beställde i tisdags och paketet kom igår, och beställde med gratisfrakt. ;) 
 
Jag valde Sheer Love, och den doftar jättegott! Kostade 125:- och där är ett urval av body mists. ^^
En klar favorit som kommer sprejas varje dag. Lukten stannar kvar, men är inte lika stark som parfym.

Sommar!

Äntligen SOMMAR! YEEES!
Kändes konstigt när jag och Fanny låg på solstolar och fick lite färg i ansiktet. Vi gick och kollade på elden igår och mötte upp olika klasskompisar, vilket var kul! :) sen sov vi över, och har bara chillat med kardashian, bananpannkakor och joggning/leka-på-lekplats-runda idag. Imorgon är de skola igen och jag har tittat ut chinos som låg i en glömd låda i garderoben, jag säger bara, ÄNTLIGEN!!!!! :D