Go'natt!

Go'natt people! Nu är jag trött och säger natti natti i min orange tröja. :)

Mysig..

Har precis badat efter en shoppingrunda med Mamma ^^
Handlade byxor, två tröjor och lite ansiktsmask som låg svalt på min hud. 
 
Igår var Kate och Fanny hos mig, vi bakade kladdiga muffins, hade frågesport, kurragömma (höhö, vem var bäst på det...? ;)) och fotade! Om jag skulle lägga ut EXAKT alla skulle ni bli skrämda. Jaaaa....

Nytt skal! :D

Har köpt både skärmskydd och skal till min nya mobil på fyndiq ^^ väldigt billigt och fick det rätt snabbt! Men är osäker på hur man sätter på skyddet. Är liksom... Inte så pillig av mig. Skal, inga problem! Men skydd, uuuuuuuuuhhhhhj.... Låter min Fader fixa det, så behöver jag inte utsätta mig för att förstöra något! Haha, taskigt, men du förstår Pappa ;) skalet kostade 85:- och 3-pack skärmskydd för 19:-, vilket jag tycker är bra pris för praktiska saker. Gillar verkligen mitt skal, vad tycks om mustaschen?

The School

Jag kan inte blogga!!!!!!!! Why, för jag hinner inte fota (eller pallar inte) och sen så har vi skolan!
Vad kan man skriva? Jag är ju ingen stor bloggare så jag kan shoppa på vintern, och blogga om julen känns lite tidigt, fast alla företag startar sina jul-kampanjer nu. TIDIGT ALLA FÖRETAG, HALLÅ.
Så här trött är jag:
Så här visar jag mig:
Jaa... Ska ha prov om träningsskador och hoppas det går bra! Känner mig redo, men asså... Man vet inte OM man är redo innan resultatet kommer. Wish me luck!
Fick en påse med tomteskum av min kära Gudmor, Tack!
Älskar skum. Och choklad. 
 

Ponysvans!

Hade min vanliga frisyr (ingen alls) och jaaa..... Nelly och Fanny tyckte jag passar i uppsatt. Jag nekade och fick en hästsvans på mitt huvud! Men det var
Faktiskt väldigt snyggt och skönt i nacken men skumt när jag skulle gå hem .... Kallt och allt.

Skillnaden mellan Kamerans jobb och Mitt jobb.

Satt denna lördagen och tittade på lite tv efter en bra tidningsrunda och muffins-bak. Funderade över inställningar på min kamera och tänkte, varför inte luska ut lite?
Har fotat med färdiga inställningar och nöjt mig med det den senaste tiden, men nu fick det bli andra bullar!
Efter min lilla upptäckt så vill jag inte gå tillbaka till "Auto". Och jag ska visa er. 
 
Kamerans inställning "ingen blixt":
Rätt okej, men ingen "wow"-känsla enligt mig.
Mitt jobb (=cirka 20 slutartid, bländare F14, ISO auto):
Mer djup och häftigare ljus! :D Dock utvecklas jag för var dag som går och hoppas att jag en dag tar urcoola bilder!

Pepparkakshus görs hos Farmor.

På min studiedag så tillbringar jag min dag med att förbereda ett pepparkakshus med liiiite hjälp av Farmor, känns bra att jag kan göra ett hus! (Även om det är av mat, typ....) just nu slappar jag framför TVn och är helt öm i alla kroppsdelar ;) Jobbat intensivt i en timme, undrar bara hur träningen kommer bli ikväll... Jaja, jag överlever! Lekte lite med panoraman och tyckte om resultatet, vad tycks?

Simpsons och lite iphones

Hänger med Teres och tittar på Simpsons tillsammans med våra iphones ... Hm. Sen laddar jag hem spelet från tv-serien eftersom Teres tycker det är jättekul, jag hoppas på samma för liksom...

Djupt.

Lite djupt inlägg där innan, hehe...
 
Åt pizza igår. Tyckte att jag var så cool så jag tog ett kort:

Varför mobba en hjälm?

Asså, nu är jag sur. Lite iallafall. Jag trodde jag hade haft en bra dag. Haft en jättekul mattelektion (jag gillar i vanliga fall inte matte), haft historia och umgåtts med mina vänner! Men näääääää. Jag blev inte sårad så, men varför mobba en äldre tjej med hjälm?
En del på min skola har hållt på med mig ett tag. Skrikit "hästhjälm" efter mig och klagat på min hjälm och på mig. Gett mig blickar som talar om att jag är ganska dum som går runt med en hjälm som ska tillhöra en ryttare. Jag har inget problem alls med ridhjälmar, jag tycker verkligen om dem! Men jag stör mig på att de ältar "hästhjälm" gång på gång. När jag köpte den i somras tänkte jag inte alls på hästhjälm, utan att den var:
 
• Enkel!
 
• Unik, ingen hjälm som tjugo andra tjejer gick runt med!
 
Men jag tänkte varken på att folk skulle älska (eller hata) den. Bara jag gillade MIN EGNA hjälm, så var jag nöjd. :)
I början av terminen började en elev skrika hästhjälm, men jag tänkte, Bara en, sköööööönt. Då började fler och fler elever ansluta till denna killen. Varje dag jag cyklar hem från skolan skriker de i kör "HÄSTHJÄLM!" och många på cykelparkeringen tittar konstiga blickar på mig, som om jag skule lukta äckligt eller något. Häromdagen så skrattade sextonåringar när de körde förbi mig och pekade. Jag blev inte ledsen eller så, bara lite besviken. Varför en big deal av en hjälm som man ska ha på huvudet och skydda en mot huvudskador? Why?
Och ja, den kanske serut som en ridhjälm, men ska jag höra dessa skällsorden varje dag? Och även om jag inte blir sårad, tänk om en tjej eller kille som inte vet att folk kan hata en sak så innerligt blir drabbad? Jag är med i Kamratstödjarna och vet att mobbning händer. Ibland känner jag för att räcka upp handen och liksom säga till att folk håller på med min hjälm. Men jag bryr mig inte, eftersom om jag inte säger något dumt tillbaka, mår jag som en smiley: :)
Så nu vill jag att du som läser detta, inte mobbar någon för en SAK de har på huvudet! Jag har faktiskt hjälm för att skydda min älskade hjärna, jaop, där hörde du rätt, jag ÄLSKAR min hjärna! :D
En gammal på mig när jag köpte min hjälm och var lycklig:

Jag älskar detta spelet!

Typ det gulligaste spelet som finns. Är beroende :o Kate och Erica tipsade om det, och det var ett misstag. Min lilla katt är lila och glassig :3 så här ser den ut:

Söt? :D

Mörker, ehm...

Idag är det Pappornas dag! :D
Säger först grattis till alla er! Ska fira min egna far med familjen och ge presenter ;)
Och först tänkte jag fota mig själv och första hitta en riktig mustasch så jag skulle stötta en man (host, farsa), men jag är så trött efter pingistävlingen så jag redigerar in en mustasch med hjälp av picmonkey.
Så där ja.

Kvinnor, vi är annorlunda.

Om ni undrar vad jag har gjort idag har jag handlat skal och hänger med Teres, choklad, poppisar och film, myyyyyyyyyys! :)

Kisse <3

Upp&ner.

Take it easy...

Man glömmer bort bloggen när man går i skolan, och fota har inte kreativiteten och allt.... Gaah! Tråkigt! Om det endå var helg hela veckan, då skulle jag göra roligare inlägg än typ: Hej. Idag har jag varit i en byggnad som kallas skola. hejdå.
Men Kate kom hit idag innan hon skulle fara iväg på utvecklingssamtal, Om ni någonsin har tänkt att jag har en proffsig design så är min arbetare Kate (klicka på namnet för att komma till hemsidan)! Hon är grym på designs och har gjort min och Fannys (klicka på namnet för att komma till bloggen) bloggheader och allt! Hon äger! Och nu delar hon med sig det med att sälja BILLIGA designs! Om du väljer avancerad design så kostar det hundra kronor, men du kan ha designen i flera månader, KANSKE ÅR! Coolt, va? ^^ Ni kan också beställa enkla som också blir superfina! Jag hoppas alla bloggar en dag kommer ha en á la Kate style. :)
Arkivbild på Selle och Kate, så gullig :)

Hejsan Sverige, har du saknat mig?

Mysigt och rufsigt hår som ser allmänt skitigt ut.
Är tillbaka i vårt avlånga land Sverige och vart har jag varit då kanske ni undrar? (eller inte men jag kommer endån
skriva det så YOLO.)
Milano! :D Väldigt kul resa, Italiens dyraste stad men jag fick min Pasta, min glass och min pizza (och annan italiensk mat eftersom jag kan inte gå runt och bara äta tre saker) och nu är jag lycklig. Asså, jättelycklig.
Eftersom jag älskar spagetti och pasta så köpte jag hem det. Liksom, jag kanske aldrig kommer till Italien igen? :O
Jag ville också höja min stjärnstatus så jag gick in i Prada och Gucci-butikerna. Men jag har ingen fast inkomst så jag köpte inte därifrån. :(
 
Nu ska jag råplugga historia. Happy feeling!!!!!!!

Bilder från min och kusinens "photoshoot"

Alltså, ordet photoshoot låter så proffsigt. Som jag tjänar pengar på att använda Cannie, men Näääääää.

Dagens klipp!

 

Testi testi ....

Har testat denna lilla förpackningen:
Och den var faktiskt sjukt god! :) Men sylten var sådär .... :S
Alla har olika smaklökar, tänk om alla skulle ha likadana, det skulle varit skumt.

Nu drar jag iväg på äventyr! :D