Trainar i Sverige


Sitter på tåget hem till skåneland igen! Haft superkul i Östergötland med Fanny, Ida och Teres men nu känns det lite skönt att komma hem. Har inte sett mina föräldrar på tre dagar, men ändå så är de saknade! Hoppas de saknar mig också ... 

Girrrls


Canon EOS 550D
 
 
 

Vänner ♥

 

Blåvik

En av bilderna jag tog idag. Fler kommer!
Hola amigas! Är vid liv! Ska vara ganska snabb, ska snart äta fondue och se film, mys! Vi har gått och gått i Blåvik hela dan idag, fattar inte hur vi orkar... Kameran hängde med så det klickades en del gånger (typ 200 med #yolo) Sedan så innan vi åkte hem till Fanny (personen vi bor hos hoho) så flög en fågel in i stugan och om vi inte hade sett den så hade den typ ... dött. Damn. Livesaver eller något.

Fall in Fall's arms

 

Cold outside

FRYYYYYYYYYYYYYSER, älskar hösten men sommarvärme hade ju aldrig varit fel. Snart kommer ju snön och sen är det kört med sol, vind och vatten. Tjatar sönder mamma och pappa på resor till städer som Paris, London och New York. Wish, wish, wish ...  

Storm

Usch, nu är det värsta stormen här i Skåne, jag som ska åka tåg. Får hoppas att det lägger sig. Idag har inte varit bästa dagen. Har packat och gjort lite smått som att se på TV och läsa, skönt de med, fick skippa teaterhäng för att jag inte mår bra. Tur dock så har det stillat sig, YEY. 
Ska snart käka kyckling med nudlar och packa vidare, imorgon far jag iväg med vinden! ^^ Får se hur det blir med bloggandet, gissar på inget alls eller mobilinlägg. Stay turned!
 

Tävling!

Nu när jag mår lite bättre så tänkte jag tävla ut en liten goodiebag! Eftersom jag inte är så flashig bloggerska så samlade jag ihop detta hemma och göra som en liten höst-mys paket med tester! :D
 
Tävlingen:
 
Kommentera bara att du är med och sedan så lottar jag vem som vinner! 
 
Tävlingen avslutas den 11 november.
 
LYCKA TILL!

.

Mår inte bra just nu, kommer tillbaka vid tillfälle. Känns som hela lovet är förstört. 
Bild tagen hos Fanny.

Veckorevyn

Fick nya veckorevyn idag, älskar den tidningen! Tips om mode, självförtroende, ALLT mellan himmel och jord.

Testing Testing

Idag ska jag testa det nya från Lindt, de ser helt underbara ut! :) Tänkte först köpa de nya polly med ahlgrens bilar som smak, men choklad är alltid rätt val!
 
Hänger med Elin och Kate, vi ska sova över och tidigt imorgon (så tidigt att det nästan är syndigt på en söndag) så sitter vi i en bil påväg till en pingistävling, tjejerna ska vara min personliga hejarklack.
SKRIK NÄR JAG FÅR ETT POÄNG OK? 
 

 

Kall fotolördag


Precis kommit in, GUUUUD VAD KALLT DET VAR!!!! Jag fryser som in i, men på bilderna låtsas jag som det är 30 grader och sommar... Låtsas som det regnar.

Är de bra?

Är dessa bra produkter? Fick dem som gratis prover men är nyfiken!

Reebok

Blev ett par nya skor, älskar dem. Har fått en crush på gymnastikskor för de är så bekväma att gå i när man ska upp och ner i skolans trappor. Kör de och boots/"dr. martens", precis min smak! Älskar ju converse men mina fötter växer lite skumt för när jag köpte mina första så kunde jag ha dem typ en vår sen var de för små. Tråkigt! :( 
Köpte också Blondinbellas andra bok, hoppas den är bra!

Morgon

Börjar inte förrän 09:25 idag! Jippi! Men tänka sticka ändå som vanligt, Kate blir helt ensam annars på skolan. 
Måste ju vara en snäll kompis och vi kanske kan plugga lite innan kemin drar igång och vi får våra efterlängtade anteckningsböcker.

Mys söndag i regn

Vilken mysig söndag det har varit. Först så sålde jag kvällsposten, dock så fick jag punka och fick värsta utbrottet men sånt händer ... (gr) Sen så stack jag med Fanny och fikade, hängde på Åhléns och käkade igen hoho, busiga va? Men de började blixtra och regna som in i när vi hittade två andra tjejer som också skulle med tåget hem så vi höll varandra sällskap i blixter och dunder. 
 

Nu blir det snart middag, sedan ska jag testa det nya teet, luktar fantastiskt!! Ska också läsa lite och lägga en ansiktsmask, blev en bra helg iallafall, förutom cykeln... ALLA har typ sagt till mig om den, men ignorerade när de sa att där var för lite luft. Nääääää, lite till räcker däcket. #smartgirl2000
 

FIT me = underbar


Kan bara säga att FIT me stick är UNDERBAR. Den sugiga tjejen som kan inget om smink lyckades lägga så den är så jämn och fiiiiin! Känns som att inte ha smink ens! Jag med fräknar är lycklig, eftersom man fortfarande ser dem lite men samtidigt jämnar ut huden så ... Fint! ^^ 
10 +++

Trevlig lördag!

Sakta vi gå genom stan

Vi musikare (musik-profil) fick igår se på bio, Monica Z som har gått i några veckor. Den var sjukt bra, innan vi ens visste att vi skulle se den så tränade jag "sakta vi gå genom stan" på nyckelharpa, fin film. <3
Sen finns där en fun fact om varför vi också såg den. Edda (hon på bilden) har gått på min skola! De är ganska coolt, då vet man att skåningar kan bli stockholmare (eller ... hagforsare?) och sjunga så sjukt bra. Är alt 2 i sång (möööörk) men #yolo.
 
 

KVP-FRI DAG <3

Fick en KvP-fri dag! Tack bror <3 Ska bara njuta av tvmys (lilla tjockTV:n,
eftersom #modernasamsung platteven gick i sönder. Hur klarar vi oss? Bror igen, han har plattv)
och långfrukost. Ska senare på smyckesparty och sen till vänner, så det blir en chill lördag. 
 

Fredag är Idol-kväll

Fredag igen, nu är det vila från läxor så får jag kolla igenom vad som ska göras. ;) Dock så måste jag göra labb-rapporten till onsdag, MEN läraren samlade in alla böcker med anteckningar i ... Får väl vänta att göra läxan hoho. Ska plugga franskan och lite annat istället. <3 (jag är inte bitter at all...)
Tränat pingis idag, så kan unna mig så sjukt god marabou idag, men har ni hört om att kakaon tar slut 2020? Herregud, jag vill inte de. Choklad är ju livet, nån får lösa detta tickande problemet. 
 

You catt to be kitten with me right, maow

Fit me - Stick

 
När jag handlade idag så såg jag Maybelline's nya Fit me stick foundation, så jag tänkte testa den! Köpte ju Nivea BB cream men gillade inte alls den. Är ingen smink-expert (sminkar mig typ då & då) men kan väl testa mig in i den branchen hoho. Fick en borste också, plus på de!
 
Kostade 119:- på Ica (fancy sminkbutik)

Lördag

 
Sho bre, vad gör ni då? Själv sitter jag här och redigerar, lyssnar på musik och KIK:ar (heter de så? Som ett verb?) Skulle egentligen varit med en kompis, men hon kunde inte längre så jag plockade fram kameran som har samlat en del damm... Handlade mat med mammis också, fläskfilé med potatisgratäng och majskolvar till middag. Själv kan jag duka, mästerkockarna är resten av familjen!