Qana-mys

Idag regnade som som in i, och min sköldpadda Qana är ute på sommaren, så jag tog in hen för värme och mat, hoppas hen uppskattade det! (Skriver hen eftersom jag vet inte könet på Qana än) Kändes mysigt att spruta försiktigt med vatten över skalet, mata för hand och bara titta på Qana medan hen gick runt. Nu lyser solen, som man säger, efter regn kommer solsken. Nu ska jag bara njuta av sommarlov, vilken skön känsla!
 

Smått & Gott

För några dagar sedan så var jag på Åhléns och handlade sånt som jag behövde lite akut och "icke-akuta saker" hehe, kan behövas de också! Som boken, den är viktig (...). Ja, sen träningen med Fanny satt verkligen, måste träna mer! Har gjort ett mål att hoppa 100-200 hopp på hopprepet om dagen, kan vara ett realistiskt mål att göra, plus träning. 
 
Var på en fest igår, vuxenfest så jag läste och pratade med dem, det var faktiskt kul! Har sålt KvP och har vara tagit det lugnt, LÄST LÄST LÄST. Galning i läsning. 
 

Good morning!

Har nu varit uppe ett tag, men såg denna roliga videon nedanför som gjorde mig på bättre humör. Har helt vänt på dygnet (somnade typ klockan tre) så jag ska vända tillbaka på det! Idag blir det en fika med Teres och senare ikväll ett träningspass med Fanny, de var ett tag sedan, man blir lätt lat på sommarlovet. ^^
 

VeckoRevyn

Fick som sommarpresent för bra betyg en halvårsprenumeration på VeckoRevyn och igår kom den första tidningen. Tog med den när vi sov över för att ha något att bläddra i. Väldigt roligt att läsa, allt om träning till mode och allmäna artiklar, blandat alltså! ^^ Ska snart läsa den från spalt till spalt, har en liten "ritual" när jag läser tidningar. Först så bläddrar jag/tittar på bilderna. Sen läser jag om den och läser allt (ALLT), haha, lite annorlunda. ;)
 
Prenumererar ni på någon tidning? 
 

Midsommar Outfit

Linne - H&M ~ Väska - Present ~ Shorts - KappAhl ~ Klocka - Daniel Wellington ~ Skor - Zona Centro
 
 

En ask med jordgubbar

Har varit hemma nu sen jag var hos Fanny, stack vid halv fem och har haft en rolig dag! Jag och Kate studsade i spöregn medan Fanny fotade oss, vi mös med kattungen, åt bananpannkakor och drack varm choklad. Mums! Ikväll har jag bara slappat framför Allsång på Skansen, druckit en jordgubbs-smoothie och lagt en ansiktsmask. 
 
Efter middagen så var jag och mamma på en "nödvändig-runda", där jag handlade ett poleringkit från Depend (Topplack och polerings"svamp") och nagelstickers. Tänkte fixa mina naglar, nu har mina rosa naglar flagnat och vill göra dem fräscha igen! Har fastnat för fixade naglar, i våras så hade jag ofixade naglar nästan hela tiden, konstigt att jag ändrar mig så. ^^ 
 
Ville tacka för alla nya kommentarer jag har fått det senaste dygnet, tack tack tack! Blir jätteglad av varje liten kommentar! ♥
Canon EOS 550D + Canon EF 50/1,8 II

Sleep over med Kate och Fanny ♥

Nu är jag hos Fanny och vi bara chillar. Vi har gosat med kattungen, fotat och tjaa.... snackat. Nu ska vi nog baka, undrar vad det blir... Hoppas själv på kladdkaka, men vi får leta efter ingridienser omFannys skafferi har de. 
 

Jobbjobbjobbjobb och lite teater-häng

NU har jag jobbat färdigt för denna långhelgen. Dock var det bara en extradag, men det känns. Spöregnade just när jag sålde, men får lön för det, så jag ska inte klaga! ^^ Annars då? Har inte hänt så mycket mer än midsommar-kul och god grillmat. Var på en kick off med teatern idag, åt grillat och snackade runt med folk. Ska ut på en fotorunda nu med familjen, MYYYYYYYYS SÖNDAG.
 
 

Summering i bilder

 
 

Stranden med Kate & Fanny

12:59 tog jag bussen tillsammans med tjejerna till stranden, sola och bada hela dagen, hehe. Det var kul, dock blev jag lite bränd på ryggen och axlarna, men tar lite aloe vera kräm så mår dem bättre. Senare ikväll så ska jag se After Earth med Teres, vilket ska bli kul, har hört att den ska vara bra av kritiker, och fantasy/framtidsfilmer lockar mig! Ni får ha en bra kväll, vet inte om jag bloggar imorgon eftersom det är midsommar (+ jobb) så trevlig midsommar på er!
 

~ Foto - Matilda ~

 

Lugna dagar

Förlåt för att jag har varit oaktiv, men har vara haft ... sommarlov. Igår så fikade jag med Teres, idag tog jag det bara lugnt och senare såg jag på fotboll med Teres, vi hade ganska kul MEN det regnade som in i hela första halvleken. 
Fotade också lite, fjärrutlösare, stativ och 50mm är riktigt kul att fota med! Nu ska jag bara skriva lite till med kompisar och göra mig iordning inför natten, kanske läsa lite till (ÄLSKAR MIN BOK). Go'natt, cyber-rymden!
 

Caviar nails

När jag var i Göteborg så köpte jag på BikBok en burk som man gör caviarnails, och idag fick jag ett ryck att göra dem! Obs, detta är första gången så jag får se hur de sitter, lite pärlor har redan ramlat av men tycker att det är SNYGGT! Gjorde så det ser ut så jag precis doppat dem, ville att de gamla guldiga nagellacket skulle synas ^^
 
 

Foto - Ellen

Canon EOS 550D + Canon EF 50/1,8 II

Teaterkväll ♥

Igår så kom en del av vår teatergrupp och hängde hemma hos mig, vilket var kul! Vi åt kycklingtacos, snackade jätte mycket, läste upp lappar som jag hade fixat, spelade kubb och FOTADE. Först var det alla, sen blev vi mindre och mindre tills det var jag, Hanna, Ebba och Ellen som fotade. HAHAHAH, galna bilder och suddiga som in i, får ta en rensning senare idag, städa upp minneskortet.... 
 

SOMMARLOV!!

Nu tar jag ledigt! Idag var det dagen med D och skolavslutning. Sista gången klass 6B ses som klass. Sorgligt, men jag vet att vi kommer ses igen, i byn, hos kompisar eller på högstadiet! Det var en fin avslutning med sång, tal och utdelningar. Själv fick jag en bok eftersom jag har varit med i skolans kamratstödjare sedan jag gick i tvåan. 
Det sämsta med idag var att jag har varit SJUK. SÄMST. Förkylning och hosta, men jag blir på bättringsväg!
 
Nu ska jag mysa lite i tanken att det är fredag (+ SOMMARLOV!!!!!!!!!!!) och bli frisk, eftersom jag ska sälja KvP i helgen, det är mitt sommarjobb, vilket är bra med pengar! :D
 
Av vår lärare fick vi ett träd, vilket var väldigt snällt av henne!
 

Pizza och rensning

It's fototime! Fotade i min flash:iga linne och tjaa... det var kul. Skriver mer om VARFÖR senare! 
Sen idag då, vi rensade våra bänkar, så där är mitt pennskrin och typ ett papper kvar, tomt alltså. ^^ Känns konstigt, eftersom jag har aldrig under min skoltid gjort en sån stor rensning, för om man glömmer något är det svårare att få tillbaka nu när man börjar på högstadiet, hehe... Men de ska gå på nåt sätt, OM jag, Matilda, glömmer nåt (har lyckas slarva bort kameralocket så det ska inte bli så svårt att glömma något...) Snart ska jag äta hawaiipizza med räkor på, vardagslyx!
Lekte lite i redigeringen, vad tycks? Man ser var solen tar som mest, ansiktet...
 

Snart avslutning...

På fredag är det avslutning och SOMMARLOV! ♥ SOM JAG LÄNGTAT! Efter nationella, prov, förhör, göra klart målen osv. så vill jag ha ett lov där jag kan tjäna lite pengar, hänga med kompisar och ibland inte göra något alls utan att "slösa" på tiden, där finns ju såååå mycket tid till! ^^ Har bara spelat nyckelharpa för sista gången denna terminen, ätit flingor och ska snart på zumba med Fanny, LET'S MOVE!! 
 

Göteborg - Shopping

Sista dagen i Göteborg så shoppade vi på Nordstan, vilket var kul. Handlade kläder på Gina, Ett lip butter från The Body Shop och caviarnails och smycken från Bik Bok. Visar kläderna och smyckena senare!
75:-
49:-
 

Göteborg - Klassresa

I natt kom jag hem till Skåne land igen! Var i Göteborg från Torsdag eftermiddag till lördag kväll, på klassresa, vilket var väldigt kul! Vi gick på universeum, Laserdome (Galet kul och spännande!!), Liseberg och Nordstan. Visar imorgon lite av shoppingen. Detta är den sista resan ihop, eftersom vi sedan splittras till olika klasser på högstadiet. Det känns lärorikt med ny luft under vingarna, men samtidigt lite tråkigt och skrämmande, 
 
Har precis ätit god grillmat, nu väntas den sista droppen av söndag!

Teater

Var på min kompis Evelinas föreställning, väldigt kul var den! Tog bilder till henne och gav henne en multifärgad ros som jag hittade hos blomsterhandlaren, den enda i sitt exemplar! :D
Efter teatern så körde vi landshållet hem och fotade lite vatten och en bild på mig med håret lite kors och tvärs. 
Med en kyckling-wrap i magen ska jag träna lite nyckelharpa och bara njut av de sista timmarna i söndagen. <3

Upptagen

Har haft en stressig dag idag! Först så blev det KvP i vanlig ordning, sedan så hjälpte jag till på teatern med målning och sådant, och nu tittar jag på en film på en fest! :) kul dag iallafall! Imorgon blir det slappa och titta på min kompis Evelinas teateruppvisning, vilket också ska bli kul! Rolig helg, hehe...