I'm not a fish. But I can swim.

Check! ✓

Hahah, har börjat med check-listor, jag blir mer motiverad att göra läxor, städa osv. Ganska annorlunda metod för den snart tonåriga Matilda, men jag är ju one off a kind. Har teater ikväll, vilket ska bli kul! Har inte träffat gänget på två veckor. Dunkar musik nu och slappar efter ett antal  . (Hahah, "dunkar", visst... musik i vanlig samtalston)
Bjuder en bild på min vackra lista. Ser ni att jag skriver dator-A? Kate  gjorde sådana när vi gick i tvåan och jag började härma henne, kan inte sluta nu! Min hand älskar annorlunda A:n. 

Måndagen den 25/2-2013

Idag har min dag varit ganska bra. Men orkar inte matten. Franskan är ♥ men matte är INTE MIN GREJ. Seriöst? Aja... Har haft nyckelharpa och ätit min dagliga dos av flingor så jag är nöjd. Min dag är en bra dag om den innehåller K'specials flingor. Och mjölk. Kan tyvärr inte leva utan mjölk. Sorry!
Just nu sitter jag i ett Skype-samtal och klurar. Klura och tänka en aning förmycket är min grej. Inte matte.
En bild som är tagen för några dagar sen. Just nu snöar det inte precis och jag är grön-klädd idag. 

Slocknade som ett ljus..

Var hos min kompis Emma igår och hade det mysigt. Åt pizza och såg på melodifestivalen, godis stod på listan också ♥ Kate och Fanny var också där, så kvällen var 100% bra sällskap! 
Glömde att skriva igår, när jag kom hem (kunde inte sova över  hos Emma för jag "jobba" idag) så slockna jag! Jag såg på lite film och tänkte gå och lägga mig, helt plötsligt lägger jag mig raklång över mina föräldrars säng och somnar, bara sådär. Lite skumt, men sen hade jag gått i någon vaken/zombie-walk och lagt mig i min säng. Haha. 
Idag har dagen varit rätt lugn, skrivit lite "wish-list" för mina släktingar, vilket alltid är kul. Lite kamerautrusting blev det :) Hade velat träna lite spontan pingis och löpning, men vädret är så dåligt att man vågar inte ut och skotta, så jaa.... 
Min packning till spa:et vi var på. (Ronneby brunn, AMAZING! REKOMMENDERAS!) Den nya väskan är från Glitter och kostade 199:-, men som en medlem av Club Glitter så fick jag HELA 30% RABATT!? Man bara yeeey! Och det kan alla få fram tills den 28/2. Hahaha, låter som någon talseman för Glitter nu.

Spa

Hänger på spa, vilket är superskönt. Känner mig som en kändis eller som en relaxad görl. Är bara mamma och jag, så det blev en mini-tjej-semester! :)
Uppdaterar mer imorgon när jag har kommit hem, hej!

Det rullar på...

Friskare och friskare för varje timme! Eller ja. Asså jag kan ju bli dödssjuk imorgon men nu mår jag bra. Tvingade i mig äcklig (ja, den var äcklig) hostmedicin och neutralt vatten. MEN JAG MÅR BÄTTRE!
Nu ska jag.... Jag ska göra något. Jag vet inte vad. Får se!

Jag lever!

Jag har inte uppdaterat sen i lördags, men jag har gått och blivit sjuk! Vaknade på söndagen och mådde inte alls bra. Men nu är febern borta och det enda som är kvar är halsen och näsan. Är snart på topp igen! Men det som gör mig arg som... Något, är att jag är sjuk på LOVET!?!?!?!? Man bara, tack så mycket. -.-
Aja. Nu ska jag dricka O'boy och bli lyckligare.

Maskerad!

Var hos min kompis Hanna och resten av teatergänget, temat var kändisar och ingen fick säga vad man skulle vara! Det blev många förvånade ögon när jag kom såhär:
Inte den bästa kvalitén, men mamma fick fota och vi hade fem minuter, så vi fick använda auto på allt eftersom hon kan inget om systemkameror. Aja, yolo. 
 
Nu ska jag äta Yup (Ja, Fannydet är fortfarande det första paketet...) och bara vara glad att det är lördag och lov. Yeeey!

Happy Valentine!

Semlans dag

Idag är det fettisdagen! Själv brukar jag inte fira den med pompa och ståt utan bara delar en semla med mamma. Mysigt! Det är ganska dåligt med semlor, varför är de så STORA!?!?!? Jag förstår inte!
Aja, här är min semla (som jag delade med mamma eftersom jag är ingen älskare av mandelmassa och åt bara "hatten" och lite grädde. Skumt, jag älskar ju mandlar. Puuh)

Just a normal monday

Idag har dagen rullat på som vanligt. Lite NO, slöjd, Nyckelharpa, flingor och real housewifes ^^
Skönt, ibland behöver man andas. Gjorde en redovisning som inte alls var komplicerad, fick beröm för den, vilket känns positivt! Nu ska jag bara slappa och läsa lite.
Dessa "halstabletterna" är supergoda! Finns i de flesta livsmedelsbutikerna för 15 kronor.

Bilder från igår

Pepp på redigering!

Har helt plötsligt blivit pepp på att redigera, tack Fanny och Kate!
Kom precis hem från en tävling, inte så kul att förlora i slutspelet, men någon måste göra de!
Skypar med Kate och lyssnar på musik, bra lördag. <3
Haha, orkade inte göra hela vit/grå och tänkte "bilden ser ganska annorlunda ut" så den fick bli så! 

Photoshoot in the snow

Är med Fanny och Kate just nu. Vi har tittat på tv, snackat, fotat och bara haft det chill denna fredagen. ^^
Vi gick ut i skogen och fotade, alla vuxna stirrade på oss... Men vad gör de?
Dom har lärt mig att redigera i pixlr, eftersom jag typ vet inte hur man gör när man redigerar, jag ska bli bättre! Hehehe.... Måste kolla till så de inte förstör mitt rum, hörs!
Bild från idag, Canon 550D och Fannys stativ, Hama star 61. 

Simma i läxor.

De var ett tag sen...

Satt och kollade gamla bilder och lyckades snubbla över The Studio bilderna jag tog för två år sedan.
Väldigt kul att se, så jag satte ihop en av gårdagens bilder bredvid den två år gamla!
De som är mest skillnad är framför allt håret, finns där någon mer? ;)

Snöiga porträtt

Fotograf: Fanny från http://pixelin.blogg.se

Dessa bilderna tog vi för någon vecka sedan, väldigt skoj att stå "modell"! Fanny är också en väldigt duktig fotograf och både hon och Kate kan redigering i photoshop (hehehe, jag måste lära mig). Hon har ett 50mm objektiv till Nikon, funderar starkt på att önska mig stativ och köpa just ett 50mm till Canon. ♥

Thank god, it's friday!

Yeeey! Det är fredag, vilket är superskönt!
Får verkligen njuta innan nationella proven sätts igång i svenska, jag känner mig säker, men tjaa.... Man vet inte vad som väntar! Nästa fredag så är de kemiprov, men pluggar på! ;)
 
Hahah, nu är snön borta från Skåne, jag börjar bli förvirrad, snö eller vår? Vad vill moder natur?
Aja, bara de inte blir snöstorm imorgon så är jag glad.